Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Telgterweg 307 in Ermelo 3853 NK

Telgterweg 307

3853 NK Ermelo
Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Winkel-/atelierruimte ‘De Oude School’ in Telgt

Bent u op zoek naar een beleggingsobject of zoekt u een bijzonder pand voor eigen werkzaamheden? Bekijk dan dit fraaie pand!

Uitstekend onderhouden en gemoderniseerde markante WINKEL/ATELIERRUIMTE met BERGRUIMTE en PARKEERGELEGENHEID gelegen in het buitengebied van Ermelo op een perceel van 524 m². Een pand met een rijke...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Winkel-/atelierruimte ‘De Oude School’ in Telgt

Bent u op zoek naar een beleggingsobject of zoekt u een bijzonder pand voor eigen werkzaamheden? Bekijk dan dit fraaie pand!

Uitstekend onderhouden en gemoderniseerde markante WINKEL/ATELIERRUIMTE met BERGRUIMTE en PARKEERGELEGENHEID gelegen in het buitengebied van Ermelo op een perceel van 524 m². Een pand met een rijke historie gebouwd omstreeks 1871 en aangepast in 1923. Het winkeldeel is in 2009 opgeknapt en wordt vrij van huur opgeleverd. Het pand is op dit moment in gebruik als woonwinkel met theeschenkerij.

Algemeen
Dit karakteristieke en landelijk gelegen pand is uniek en heeft de status van gemeentelijk monument. Omstreeks 1871 als school gebouwd voor de buurtschappen Horst en Telgt met aansluitend de woning voor het schoolhoofd en zijn gezin. Het gebouw werd in 1923 verkocht en er werd een lokaal gesloopt waarbij een nieuwe voorgevel kwam met dit jaartal. De oude lokalen hebben een aantal jaren dienst gedaan als kerkgebouw. Tot en met 2007 was het pand gedeeltelijk in gebruik als winkel in dierbenodigdheden. Het pand is vanaf 1923 in handen geweest van dezelfde familie van vader op zoon en daarna dochter en zijn/haar gezinnen.

WINKELPAND
Deze sfeervolle en karakteristieke halfvrijstaande winkel-/atelierruimte heeft fraaie authentieke details zoals oude ramen en balken. De ruimte op de begane grond is ca. 150 m2 en op de verdieping nog eens 86 m2 met een royale opslagruimte. Fraai terras aansluitend aan de theeschenkerij en parkeergelegenheid. De winkel is in 2009 gerenoveerd. Er is een keuken geplaatst, een nieuw toilet, C.v. installatie, gas, water en elektra.

Begane grond
Entree met tochtportaal, de winkelruimte bestaat uit een voor en achterdeel en aan de rechterzijde de theeschenkerij met keuken en toilet.

Verdieping
Via vaste trap te bereiken verdieping met winkel-/atelierruimte en berging.

Bijzonderheden:
- Winkel wordt vrij van huur opgeleverd
- Mogelijk beleggingsobject of eigen invulling
- Zichtlocatie met uitstraling op 524 m² met parkeergelegenheid
- Begane grondvloer ca. 150 m² met op de verdieping nog eens ca. 86 m²
- Fraai en landelijk gelegen met monumentale status
- Voor de mogelijkheden, zie bijlage bestemmingsplan

Belangstelling? Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden door te spreken of dit pand te bezichtigen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 524 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadaster: H 2523 Ermelo Oppervlakte 524 m²

360° Foto's

Route van naar Telgterweg 307, 3853 NK Ermelo

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.