Jan van den Berg Makelaardij & Hypotheken

Dokter Holtropstraat 61
3851 JG Ermelo
Tel: 0341-558802
info@janvandenberg-makelaar.nl
Horloseweg 55, 3853 MJ Ermelo Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Horloseweg 55 in Ermelo 3853 MJ

Omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen in een bosrijke omgeving in het buitengebied van Ermelo?
Op zoek naar een bouwkavel om een woning te bouwen naar eigen wens? Dan is dit misschien wel je kans!

Deze bouwkavel van maar liefst 2350 m² is landelijk en rustig gelegen. Heerlijk veel ruimte om een riante woning met bijgebouw te realiseren in overeenstemming met het bestemmingsplan.

Het perceel met bouwkavel is gelegen aan de Horloseweg nabij nummer 55. Door functieverandering en het slopen van opstallen is er ruimte voor de bouw van een nieuwe woning! Verkennend bodemonderzoek (2002) heeft plaatsgevonden en er zijn geen belemmeringen voor de nieuwbouw. Op de website van de Gemeente Ermelo en via Ruimtelijke Plannen is tevens de informatie te vinden wat betreft het bestemmingsplan en regels.

Het bouwvlak is ca. 8 x 11 meter, met een goothoogte van 3,5 meter en een nokhoogte van 8 meter. Uitbreiding en vergroten van de woning naar wens mede door vergunningvrije bouwmogelijkheden! Voor bijgebouwen geldt een maximale oppervlakte van 150 m².

Er is geen aannemersverplichting. Voor rekening van koper komen o.a. kosten van de architect, vergunningen, leges, aansluitingen voor de nutsvoorzieningen en inrichting en beplanting terrein.

Bijzonderheden:
- Ruim perceel met bouwkavel van ca. 2350 m²
- Nieuw te bouwen vrijstaande woning met bijgebouw
- Centrum en scholen op redelijke afstand bereikbaar
- A28 en openbaar vervoer goed bereikbaar
- Kadastrale uitmeting voor rekening van verkoper, waarna exacte grootte zal blijken
- Overdracht bij Doorn Jacobs notarissen te Ermelo
- Voorbehoud gunning door verkoper

Belangstelling? Maak dan gerust een afspraak om verder te praten.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 315.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 2350 m² Kadasteroppervlakte 148 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie I Perceelnummer 6693 Oppervlakte 148 m² Eigendomssituatie Volle eigendom