Mijn favorieten

Aankoop

De aankoopmakelaar

Je weet het zeker, dit huis gaat het worden! Hoe ga je nu verder? Ga je zelf proberen het huis te kopen of schakel je een aankoopmakelaar in?
Een belangrijke vraag waar je goed over na moet denken. De grootste reden om het zelf te doen is dat je verwacht voordeliger uit te zijn. Daarnaast wil je misschien wel kijken of je over de juiste zakelijke competenties beschikt om dit proces zelf te doen.
Dat kan natuurlijk! Misschien kun jij het ook heel goed zelf. Wij, van Jan van Berg Makelaardij hebben ook het vertrouwen in mensen dat zij in staat zijn om heel veel zelf te regelen. Maar toch… Wij zijn ervan overtuigd dat het inschakelen van een aankoopmakelaar een juiste beslissing is.
Waarom? Wij leggen het u graag uit.
 

Bekwaam

Vastgoed, een vak apart

Je staat niet op het punt om een nieuwe tv of computer te kopen. Een woning kopen is een investering voor de komende jaren waar heel veel geld in omgaat. De aankoopmakelaar weet precies wat de waarde is van de woning en hoe te onderhandelen.
 

Tijd

Heb je een drukke baan, gezin of studie? Schakel dan een aankoopmakelaar in. Het is zijn dagelijks werk, hij is overdag beschikbaar. Behoefte aan contact of overleg over een volgende stap? Gewoon even bellen.
 

Netwerk

In jouw werk weet je vast precies wie je moet bellen of mailen om iets voor elkaar te krijgen. Je weet waar iemand gevoelig voor is en hoe je je doel kunt bereiken. Dat is ook precies wat Jan weet en doet. Hij weet als geen ander hoe alle hazen lopen. Handig toch?
 

Betrokken

Het kopen van een nieuwe woning zorgt voor verandering. Er komt een verhuizing aan, er moeten heel veel beslissingen genomen worden. Ga je verbouwen, wie gaat dit voor je doen? Nieuwe keuken, badkamer, allemaal persoonlijke beslissingen. Wat is het dan prettig dat je naast al deze gedachten je niet druk hoeft te maken over het onderhandelingsproces. Jan weet precies wat hij doet en wat belangrijk voor jou is.
 

Betrouwbaar

Een aankoop kost geld maar een goede aankoopmakelaar verdient deze investering echt voor je terug. In een persoonlijk gesprek zoeken we samen naar de beste strategie. We gaan altijd voor een win-win situatie.

In het kort:
Heb je tijd, kennis en overredingskracht? Ga de uitdaging zelf aan!
Heb je een gezin, drukke baan, studie en kom je zelfs niet toe aan sporten?
Schakel Jan van den Berg in. Hij heeft kennis, tijd en de juiste contacten om jouw nieuwe woning voor een goede prijs aan te kopen. 

1. Zoeken & Vinden

U bent op zoek naar een woning, wij helpen u graag om deze woning te vinden. Samen bespreken wij uw wensen en wij gaan op zoek naar die ene woning. Het kan ook zijn dat u al een woning op het oog heeft, dan gaan we een afspraak maken om deze woning te bezichtigen. Voldoet de woning toch niet aan de verwachtingen? Geen probleem, dan zoeken we gewoon verder.
 

2. Bieden & Onderhandelen

Gevonden! En nu? Samen bespreken we wat we gaan doen. We gaan een bod uit brengen? Gaan we onderhandelen of is de prijs al zo gunstig dat u deze kans niet wilt laten lopen….(een financieel gesprek heeft u al gehad, u weet hoe ver uw polsstok reikt).
Jan weet als geen ander hoe dit spel gespeeld moet worden, laat het hem vooral ook doen. Soms moet u even geduld hebben, maar dan heeft u ook wat u graag wilt!
 

3. Overeenstemming & Kopen

De onderhandelingen zijn gelukt, er is een mondelinge overeenkomst. Om zeker te weten wat u gaat kopen wordt er eerst nog een bouwkundige keuring uitgevoerd. Dit doen wij niet zelf, dat laten we aan de bouwkundig expert over. Het rapport geeft u inzicht in eventuele gebreken en kosten waar u rekening mee moet houden. Op kantoor worden alle afspraken uitgewerkt en wordt de koopovereenkomst opgesteld en door u en de verkoper ondertekend. De woning is nu onder voorbehoud gekocht!
 

4. Financiering & Ondertekenen

Nu breekt een spannende fase aan, gaat u het financieel rond krijgen? Er wordt opnieuw een taxatie uitgevoerd, maar nu voor de financiering. Dit is een onafhankelijke makelaar of taxateur. De bank wil zekerheid over de waarde van de woning. De koop kan definitief doorgaan als de bank akkoord is.
Gelukt, de financiering is rond! De overdracht kan plaatsvinden. Voordat we naar de notaris gaan wordt er eerst samen met u een inspectieronde gemaakt door de nieuwe woning. Is alles zo opgeleverd zoals afgesproken? Ja, dan snel naar de notaris. Eenmaal weer buiten bent u de trotse eigenaar van de nieuwe woning! 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring