Mijn favorieten

Taxatie

Taxaties volgens NWWI-keurmerk

De taxaties van Jan van den Berg voldoen aan de strenge, uniforme eisen van het NWWI-keurmerk: het Nederlands Woning Waarde Instituut. Deze garanderen een reële marktwaarde, gebaseerd op o.a. vraag en aanbod in de (lokale) woningmarkt, de staat van onderhoud, de ligging en alle relevante omgevingsfactoren.


Aantrekkelijk taxatietarief

Belangrijk: Jan van den Berg is ruim twintig jaar actief in Ermelo en omgeving. Wij kennen de plus- en minpunten van de wijken en de woningen. En weten wat de woningen waard zijn. Profiteer daarvan! Vraag naar ons aantrekkelijke taxatietarief.


Taxatie aanvragen

U kunt rechtstreeks via de website van het NWWI een aanvraag doen voor het laten uitvoeren van een taxatie. Bij de 6e stap kunt u aangeven dat de taxatie door ons moet worden uitgevoerd. Bel ons gerust wanneer u vragen hebt: 0341-558802.

Indien er sprake is van een verbouwing die meegenomen moet worden in de taxatie, dan dient u het volgende formulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Het getekende exemplaar kunnen wij op kantoor inscannen en toevoegen als bijlage aan het taxatierapport.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring