Mijn favorieten

Verkoop

De verkoopmakelaarOriënteren & Bepalen

U heeft een belangrijke beslissing genomen. U gaat uw woning verkopen! De afspraak voor een  informatief gesprek met de makelaar is snel gemaakt. We ontmoeten elkaar bij u thuis. We bespreken wat uw wensen zijn en hoe onze werkwijze is. Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw woning. De woning wordt meteen opgenomen en getaxeerd. Samen bespreken we de verkoopstrategie.
Wanneer er een goed beeld is ontstaan van de woning en de vraagprijs, gaan we samen in overleg hoe we de woning op de markt gaan brengen. Een afspraak met Anke, onze verkoopstyliste, is snel  gemaakt. Zij kijkt vooral door de ogen van de koper en geeft u tips hoe u ervoor kunt zorgen dat uw woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd. Alles op orde? Laat de fotograaf maar komen.


Presenteren & Promoten

De foto’s zijn binnen en de teksten zijn geschreven. Onze “VIP zoekers” worden geïnformeerd! Uw buren, familie en vrienden zijn inmiddels op de hoogte dat u gaat verhuizen. De woning gaat online en het bord kan de tuin in. De woning wordt gevonden en de eerste afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt. U zorgt ervoor dat alles er goed uit ziet, want u bent er zelf niet bij. Na afloop van de bezichtiging hoort u zo snel mogelijk hoe het is gegaan. Hoelang uw woning te koop zal staan, dat weten we niet. Het kan heel snel gaan, maar u zult misschien ook wel wat geduld moeten hebben. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over onze werkwijze, daarom evalueren we dit regelmatig met u.


Overeenstemming & Verkopen

Dan breekt toch het moment aan dat er een eerste bod wordt uitgebracht. De onderhandelingen zijn gestart. Jan weet als geen ander hoe dit spel gespeeld moet worden, laat het hem vooral ook doen. Dit vraagt om vertrouwen, maar weet dat hij altijd het meest haalbare uit de onderhandelingen zal halen voor u.
Koper en verkoper zijn akkoord en er is een mondelinge overeenkomst. Op kantoor wordt de koopovereenkomst opgemaakt en door allen getekend. Wanneer de koper de financiering rond heeft, wordt er een afspraak bij de notaris gemaakt voor de definitieve overdracht.

Uw huis is verkocht!Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring