Mijn favorieten

Verkoopstyling

Uw woning goed in beeld!

Kijkt u ook zo graag online naar al die mooie foto’s van strak of landelijk ingerichte huizen?
Al klikkend worden alle foto’s bekeken. Hoe groot zou de zolder zijn? Hè, er zijn helemaal geen foto’s van gemaakt! Die slaapkamer lijkt me wel erg klein en die keuken, helemaal bruin! Hmm, toch nog maar even verder zoeken….

Dit zou zo maar uw potentiële koper kunnen zijn. Die zolder had u misschien toch beter maar wel leeg kunnen halen, en die grote kast op de slaapkamer neemt wel heel veel ruimte in beslag…
Ze hebben gelijk, de keuken is bruin, maar wel super degelijk. Een nieuwe keuken hoeft nog niet als je de frontjes vervangt of opnieuw laat spuiten. Maar ja, dat weten de mensen die de woning online bekijken niet.

Wat zou het mooi zijn als mensen enthousiast worden van uw woning! Wij helpen u daar graag bij. Anke is assistent makelaar en verkoopstyliste. Ze heeft menig huis van binnen bekeken en door haar jarenlange ervaring kan zij u als geen ander adviseren. Een goede presentatie is heel belangrijk! Een afspraak is snel gemaakt. Anke kijkt vooral door de ogen van de potentiële koper en geeft u tips en adviezen hoe u ervoor kunt zorgen dat uw woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd. Samen met u bespreekt zij het voorstel. Aan de hand van al deze tips kunt u aan de slag. Ziet u het niet zitten om dit zelf op te pakken of staat u huis al leeg? Geen probleem hoor, Anke kan u geheel ontzorgen. Met al haar contacten is het zo geregeld.
 
Samen op weg naar een succesvolle verkoop!


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring