Mijn favorieten

Onze medewerkers

Jan van den Berg Makelaardij & Hypotheken

Jan van den Berg
Jan van den Berg
Woningmakelaar met grote passie, kennis en gedrevenheid. Als geboren en getogen Ermeloër kent hij alle inns en outs van deze plaats en haar omgeving. Gaat voor zijn vak, houdt van persoonlijk contact, denkt met de klant mee, zoekt oplossingen en komt met goede ideeën. Getrouwd met Anke en vader van drie kinderen en inmiddels ook opa van vier schatjes van kleinkinderen. Geniet in zijn spaarzame vrije tijd van fotograferen, een partijtje badminton en het maken van een flinke wandeling.
Anke van den Berg
Anke van den Berg
Assistent-Makelaar en gecertificeerd verkoopstyliste (LNV). Zij weet hoe u uw woning het beste kan presenteren voor de verkoop en geeft u daarbij praktische adviezen. Denkt graag creatief mee in de mogelijkheden voor de woningen. Leest graag een goed boek en houdt van een stevige wandeling samen met Jan, past af en toe op en geniet van de vier kleinkinderen.
Femke Langereis
Femke Langereis
Femke Langereis getrouwd met Krispijn en trotse moeder van 2 zoons: Lucas en Ruben. Woont in Putten opgegroeid in Ermelo. Houdt van gezelligheid en leuke dingen doen, gek op reizen en heeft als levensmotto: "geniet optimaal van het leven". Naast werk actief als vrijwilliger bij school/sportvereniging. Werkt met veel plezier, 3 dagen per week bij Jan van den Berg Makelaardij. Een uitdagende en veelzijdige baan met veel sociaal contact. Mensen mogen ondersteunen bij één van de grootste aankopen in hun leven is erg leuk. Elk huis en elke bewoner heeft zijn eigen verhaal.
Ruben van Voorst
Ruben van Voorst
Kandidaat-Makelaar (K-RMT). Sinds 2017 werkzaam in de makelaardij. Ik haal veel voldoening uit de contacten met zowel kopers, als verkopers. Mee mogen denken en mensen verder helpen met hun woonvragen geeft iedere keer weer een voldaan gevoel. Ik ben getrouwd met Merel. Samen hebben we een prachtige dochter (Liselotte). We zijn een sportief gezin. We gaan graag een rondje hardlopen of even een uurtje afzien in de gym. In het weekend gaan we er graag samen, of met vrienden even tussenuit.