Mijn favorieten

Over ons

Jan van den Berg Makelaardij: optimaal gebruik van moderne media

Bij het kiezen van een makelaar legt u de lat hoog. Terecht! Het predicaat ‘NVM-makelaar’ is een prima graadmeter voor actuele vakkennis. Maar u wilt méér: een makelaar, die zich vastbijt in uw opdracht én de allerbeste deal voor u uit het vuur sleept. Die niet alleen traditionele middelen inzet, zoals advertenties en/of een presentatie in de etalages. Maar als eigentijds vakman ook optimaal gebruik maakt van moderne media zoals een professionele eigen website, dé belangrijkste huizensites (zoals ‘Funda’) en social media als Facebook en Twitter. 'Jan van den Berg' is zo’n makelaar. No-nonsense, gedreven en... bij de tijd!


Mega-netwerk

Als geboren en getogen Ermeloër kent door de NVM beëdigd makelaar/eigenaar Jan van den Berg alle ins en outs van zijn dorp en de wijde regio. Hij ziet zichzelf graag in de rol van ‘bruggenbouwer’; iemand die partijen bij elkaar brengt. Zijn regionale mega-netwerk is daarbij een prachtig hulpmiddel. Jan’s echtgenote, Anke van den Berg, is de praktische spil binnen het bedrijf. Als gecertificeerd verkoopstyliste en lid van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) geeft zij belangrijke, praktische adviezen voor een optimale presentatie bij verkoop van uw woning.


Aangesloten bij de NVM: kennisgarantie

Goed om te weten: iedereen mag zich tegenwoordig makelaar noemen. Een makelaar met het NVM-logo geeft u de garantie dat het met de deskundigheid helemaal goed zit. Jan van den Berg voldoet aan de opleidings- en kenniseisen van de NVM en handelt met zijn kantoor volgens de NVM-erecode. Zie www.nvm.nl. Uiteraard is er een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Kantoor Vestiging Jan van den Berg Makelaardij & Hypotheken

Jan van den Berg Makelaardij & Hypotheken

ERMELO

Dokter Holtropstraat 61
3851 JG Ermelo
KvK nummer: 08061415

Routeplanner

Route van naar Dokter Holtropstraat 61, 3851 JG Ermelo