Mijn favorieten

Lokaal betrokken

Midden in de samenleving

Een samenleving vol dynamiek, waarin mensen elkaar kennen, samenwerken en ondersteunen. Daar maken wij graag deel van uit. Niet omdat dat zo hoort, maar omdat het onze ‘way of life’ is.


Vlottere aan- of verkoop

Ons kantoor is aangesloten bij de belangrijkste Ermelose netwerkorganisaties: BedrijvenKring Ermelo en BusinessClub DVS’33 Ermelo. Door actieve deelname aan netwerkbijeenkomsten bouwen wij ons netwerk voortdurend uit. Ook het lidmaatschap van de Rotary Ermelo en de betrokkenheid bij diverse kerken in Ermelo dragen daaraan volop bij. Heel belangrijk, want de aan- of verkoop van een woning verloopt aanmerkelijk vlotter als de makelaar weet wat er speelt in zijn werkgebied!


Steun

Sport verbindt mensen. Daarom ontvangen o.a. Korfbalvereniging Dindoa en de voetbalvereniging DVS’33 Ermelo financiële steun. Zélf houden we onze conditie op peil bij Get Healthy en wandelen en fietsen graag. Dat houdt ons fris en scherp.

Mooie samenwerking van Ermelose ondernemers; bankje gemaakt door De Zaak van Ermelo, beschilderd door de kunstenaars van Leonardo Da Vinci Atelier en Galerie in opdracht van 'Jan van den Berg'.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring